Het vierde side-event onthuld: Route-to-PA!

Opening

In een eerder nieuwsbericht hebben wij iedereen die interesse heeft in de Accountability Hack, maar niet zelf kan hacken, uitgenodigd voor de side-events. Dit side-event organiseren we tijdens de Accountability Hack voor beleidsmakers, volksvertegenwoordigers en andere geïnteresseerden. In het vorige bericht hebben we al drie van de vier workshops bekend gemaakt, maar de laatste hielden we nog even een verrassing. Tot nu!

Last but not least: het vierde side-event wordt verzorgd door Jerry Andriessen van Wise & Munro. Wise & Munro heeft jarenlange ervaring in projecten waarin technologie wordt ontworpen voor het ondersteunen van samenwerking. In het Route-to-PA project wordt een platform ontwikkeld voor data-gedreven-discussies tussen burgers en lokale overheid. Dit werk valt binnen het streven naar een meer transparante overheid. In deze workshop ervaart u transparantie aan den lijve. Hierdoor ontwikkelt u meer inzicht in mogelijkheden en knelpunten bij beleidsvorming met open data.

Zorg dat je erbij bent! Je kunt je nog steeds aanmelden via de website. Deelnemers aan de side-events zijn ook van harte welkom bij de borrel en het walking dinner als afsluiting van de dag. Hier presenteren de developers ook de resultaten van hun dag hard werken. Dat belooft een mooie show te worden!