Pre-Accountability Hack Meetup terugkijken?

Afgelopen woensdag was de Pre-Accountability Meetup op het Marineterrein in Amsterdam.

Tijdens deze meet-up kwamen ongeveer 40 datahouders en hergebruikers bij elkaar om inspiratie op te doen voor welke datavraagstukken er allemaal liggen voor Accountability Hack dit jaar. Dit helpt hergebruikers om te kiezen met welke open data er innovatieve toepassingen gemaakt kunnen worden ten behoeve van verantwoording.

Er waren presentaties van de drie winnaars van vorig jaar: Argu + 1, Kenedict en Stefan de Konink. Daarnaast gaf Paul Tak een presentatie over het nieuwe open data gegevensmagazijn van de Tweede Kamer. En gaf Sander van der Waal van Open Knowledge International een toelichting op het SPOD-dataplatform dat we gaan gebruiken tijdens de hackathon.

Bekijk hieronder de live-stream en de foto’s van de meetup terug. Graag tot ziens op 9 juni bij Accountability Hack 2017!

Pre-Accountability Hack Meetup 2017