Financial Trainees organiseren ‘It’s Time To Face Data!’ tijdens AccHack

Jongerenparlement

De minister van Financiën heeft begin 2017 de Financial Trainees (lichting 2016-2018) de opdracht gegeven om bestaande datasets onder de loep te nemen. De trainees zijn gevraagd om met relevante en creatieve combinaties met interessante toepassingen te onderzoeken. De afgelopen  maanden hebben de trainees hard gewerkt om tot interessante inzichten te komen, zodat beleid beter tot stand kan komen. Deze toepassingen lopen sterk uiteen; van de financieringsstromen in het onderwijs tot het economisch DNA van regio’s.

Pitches en prijsuitreiking

Zes teams van Financial Trainees gaan met elkaar de strijd aan. Want zonder strijd, geen overwinning. De prijs; eeuwige roem. Benieuwd naar hun bevindingen? Kom op 9 juni naar het het event ‘It’s Time to Face Data!’ (onderdeel van de Accountability Hack) in de Tweede Kamer. Vergeet u niet aan te melden en om je te registreren voor het evenement van de financial trainees. Denk ook aan een identiteitsbewijs voor toegang tot het gebouw van de Tweede Kamer. Voor vragen kunt u contact opnemen met Rosaline Kalf.

Praktische informatie

Inloop: 15:00 – 15.30 uur
Presentaties: 15:30 – 18.00 uur
Locatie: Tweede Kamer, Lange Poten 4 Den Haag