Save the date

Op vrijdag 9 juni 2017 van 9.00 tot 21.00 vindt een nieuwe editie van Accountability Hack plaats. Locatie dit keer is het gebouw van de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Accountability Hack is een eendaagse hackathon waar met open data de prestaties van de overheid in kaart worden gebracht.

Open data maakt nieuwe vormen van monitoring en verantwoording mogelijk. Toepassingen die de democratie versterken. Inwoners, journalisten en volksvertegenwoordigers kunnen nieuwe informatie en inzichten gebruiken om invloed uit te oefenen. Maar ook kunnen toepassingen ambtenaren en bestuurders helpen om efficiƫnter te werken en geld te besparen.

Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief en binnenkort is op deze website meer informatie te vinden, zoals het programma voor de dag, nieuwe datablogs en aankondigingen en kun je te zijner tijd je inschrijven voor de hackathon en side-events.

TK-van-boven2